Inschrijven

De voorinschrijving is vanaf half oktober.

Tijdwaarneming

Net als vorig jaar wordt de tijdwaarneming geregeld door www.mijninschrijving.nl . Het borstnummer welke je bij de inschrijftafel ontvang bevat een chip. Draag het nummer op je borst anders wordt je tijd niet opgenomen op de website. Na afloop kun je het borstnummer gelijk inleveren en ontvang je een tegoedbon voor een heerlijk suikerbrood.

 

  • Halve marathon
  • 12 kilometer
  • 4 mijl

Sportdrank onderweg

Op ongeveer 11 en 16 kilometer van de halve marathon en op 7 kilometer bij de 12 kilometer zijn drinkposten neergezet. Dit jaar wordt de sportdrank aangeboden door www.sportvoedingwebshop.com . Bij de finish staat er ook sportdrank klaar voor alle deelnemers. Bij elke drinkpost zal ook water en fruit aanwezig zijn. We proberen er voor te zorgen dat de sportdrank en water niet al te koud is, al valt dat niet altijd mee in dit jaargetijde.

Succes
Als laatste willen we je veel succes toe wensen voor deze zesde Gaasterlân-run. Denk om de veiligheid van jezelf en andere weggebruikers. Het parcours is niet afgezet dus moet je, je houden aan de regels van de verkeerswet.